top of page

Over mij

Na mijn studie Bedrijfskunde (EUR) werkte ik 6 jaar in het bedrijfsleven - o.a. als organisatieadviseur. In deze periode zag ik veel verschillende bedrijven van binnen en deed ik ervaring op met issues waar werkgevers en werknemers binnen bedrijven tegen aan (kunnen) lopen. Toen ik door ziekte een jaar lang niet kon werken, ben ik mij gaan heroriënteren op mijn loopbaan.

Ik besloot toen om mijn hart te volgen en mij te richten op het coachen van individuen bij hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Hiervoor volgde ik de Post HBO Opleiding tot Loopbaanadviseur en -coach (de Waard Consult). Na het afronden hiervan ben ik in 2004 als zelfstandig (loopbaan)coach gestart.

 

In de jaren hierna heb ik verschillende opleidingen gedaan om mij verder te ontwikkelen, waaronder:

  • 4,5 jarige Post HBO Beroepsopleiding tot Levenscoach (School of Life)

  • Coachen van kinderen en jongeren

  • Diverse workshops, waaronder: familieopstellingen, organisatieopstellingen, creatieve (loopbaan)coaching, coachen in de natuur, provocatief coachen.

 

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen.

Mijn motto: Passie werkt!

"Mensen zijn mijn passie"

Wat cliënten over mij zeggen:

“Natalie’s persoonlijke aanpak, mensenkennis en enthousiasme hebben mij gemotiveerd om mijn dromen na te jagen en mezelf te leren waarderen om wie ik ben. Verder is ze scherp; ze luistert heel goed en weet precies de belangrijke punten uit een verhaal of gesprek te halen”.

 

“Ik heb Natalie ervaren als vrolijk, inlevend, sympathiek, eerlijk, analyserend en scherp”.

 

“Ik heb het echt leuk gevonden met je. En vind het ook erg leuk dat je ook laat zien dat jij gewoon een mens bent en voorbeelden gebruikt uit je eigen prive/zakelijke leven. Dat maakt het helemaal prettig en stelt me op mijn gemak. Iedereen is tenslotte maar een mens en heeft zijn gevoelens”.

 

“Wat me opviel, is dat jij nooit een oordeel geeft. Iets is niet fout of goed. Door het stellen van vragen, luisteren, opdrachten geven, uitleg geven, heb ik zelf antwoorden op mijn vragen gevonden. Dat heeft mijn zelfvertrouwen vergroot. De antwoorden zitten in mezelf, dat weet ik nu”.

“Je straalt uit dat je zelf plezier in je werk hebt. Ik heb nooit het idee gehad dat je interesse alleen maar beroepsmatig was en tegelijk bleef je altijd wel heel professioneel. Dat schiep een vertrouwelijke sfeer waarbinnen ik mijzelf bloot durfde te geven, iets wat ik normaal gesproken niet snel doe”.

 

“Hoewel ik van tevoren had gehoopt om een kant-en-klaar en voorgeschoteld antwoord te krijgen op de vraag: welke baan past nou echt bij mij, ben ik achteraf heel blij dat Nathalie het juist heel anders aanpakte en mij leerde zelf antwoord te geven op deze vraag. Door onze sessies heb ik veel beter inzicht gekregen in mezelf, en beseft dat er talloze mogelijkheden zijn, zolang je die zelf durft te nemen”.

'Toen ik het traject bij Natalie startte zat ik heel slecht in mijn vel. Ik was op een punt gekomen waarbij ik dacht dat ik niks meer kon. Door mij te confronteren met mijn eigen (veelal negatieve) gedachten en overtuigingen leerde ik mijzelf steeds beter kennen. In een prettige, ontspannen en open sfeer ontdekte ik dat ik er zelf de hand in heb om alles uit het (werk)leven te halen. De energie die de gesprekken mij gaven was enorm. Gaandeweg werd me duidelijk waar mijn werkelijke passie ligt en besloot ik om ook de stappen te gaan ondernemen die nodig zijn om dat te bereiken wat ik wil. Natalie heeft mij hier enorm bij geholpen. Ik zit nu weer heel goed in mijn vel en straal dat ook naar mijn omgeving uit. Ik zie de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet! Ik kan iedereen dit traject aanraden”.

“Het traject dat ik met je deed voelde als een ontdekkingsreis naar mezelf. In hele korte tijd heb ik zo veel inzichten gekregen. Iedere keer paste er weer een stukje in de puzzel van mijn leven. Ik zag mezelf veranderen en ik merkte dat mijn omgeving mee veranderde. Van iemand die zichzelf weinig de moeite waard vond werd ik iemand die als motto heeft “ik geloof in mezelf”.

“Ik ben je dankbaar voor je positieve energie die je me hebt gegeven en voor alle inzichten die je me gegeven hebt. Ik heb veel meer gekregen dan waar ik voor kwam. Als ik wil uitleggen wat ik heb gedaan kan ik dat niet onder woorden brengen omdat het zo bijzonder is. De positieve flow waar ik in terecht ben gekomen zou ik iedereen willen geven en dus willen adviseren om een coachingstraject bij jou te doen”.

 

"Ik kwam bij Natalie met de hoop dat zij mij kon helpen bij het vinden van een, voor mij, geschikt beroep. Ik had daarvoor al veel beroepskeuzetesten en -gesprekken gehad, zonder succes. Natalie creëert  een fijne en persoonlijke sfeer. Doordat zij goed luistert én de juiste vragen weet te stellen, kwam ik soms met antwoorden waarvan ik niet bewust was dat ik ze in me had. Het was voor mij een ontdekkingstocht naar mijn ware ik. Dankzij Natalie sta ik een stuk positiever in het leven en durf ik weer te dromen. Thanx!"

 

“Je bent open, eerlijk en geeft een vertrouwd gevoel. Ik kan alleen maar zeggen; ga zo door!”

“Natalie heeft mij allereerst geholpen om erachter te komen waar mijn hart in zakelijke zin echt sneller van gaat kloppen. Daarnaast heeft het traject mij op het persoonlijke vlak geweldig geholpen door mezelf beter te leren kennen, te luisteren naar mijn gevoel en daar ook eerlijk naar te handelen.''

“Anderen begrijpen soms niet precies wat een dergelijk traject inhoudt. Ik wist het zelf ook niet en kon me er ook moeilijk iets bij voorstellen. Mijn moeder vroeg bijvoorbeeld na de laatste keer: “en, wat was de uitslag?” Alsof ik van jou krijg opgelegd welke stap nu te nemen. En dat is nu zo fijn, ik kan lekker zelf beslissen en mijn eigen zin doen. Bedankt!”

 

“Door een burn-out kwam ik thuis te zitten. Vanaf het eerste moment heb ik me voorgenomen "dit nooit weer". Ik ben op zoek gegaan naar een coach en kwam bij Natalie uit. Al bij de eerste afspraak voelde ik me erg op me gemak bij haar en dat gevoel is niet meer weggegaan. Ze heeft me echt laten nadenken over mijn leven en geleerd dat ik ook mag 'zijn' in plaats van alleen maar 'doen'. Ik herken mijn valkuilen nu veel beter en heb veel meer rust gevonden. De opdrachten tijdens het traject zijn soms (emotioneel) zwaar maar het zijn echte eye-openers!”

“Nogmaals hartelijk dank voor jouw geweldige begeleiding. Ik heb er heel veel aan gehad en merk ook in de dagelijkse dingen dat ik weer veel meer vanuit mijn krachten kan handelen, dat geeft super veel energie en is iedere dag een genot om bij mezelf te merken”.

 

“Je hebt me de juiste weg gewezen, een stukje meegelopen, en nu kan ik zelf verder vooruit. Heel erg bedankt daarvoor!”
 

"Ik dacht eerst "dat doe ik wel zelf, paar boekjes lezen, testjes maken e.d. en ik kom er wel achter wat ik kan, wil etcetera". Echter het kwam er nooit van en ik werd steeds ongelukkiger... De sessies met Natalie waren een stok achter de deur, motiverend en hebben uiteindelijk geleid tot een ommezwaai".

 

"Natalie's manier van coaching was heel professioneel en persoonlijk, toegespitst op mijn situatie. Ze leerde me de tijd te nemen voor mezelf. En daarbij was Natalie een heel prettige en inlevende gesprekspartner en coach".

bottom of page